Contact

Datum seminar

Dinsdag
12 november 2024

Locatie

AFAS Theater
Inspiratielaan 3
3833 AV Leusden

Contact

welkom@altuition.nl
073 646 9393

Parkeren

In de parkeergarage onder het AFAS Theater is voldoende parkeergelegenheid inclusief 48 mindervalidenplaatsen en 100 laadplekken. De maximale doorrijhoogte is 4,10 meter. Vanuit de parkeerkelder ga je met de lift of de trap naar boven en kom je uit in de ontvangstfoyer van het theater.

Kiss & Ride

Snel iemand voor de deur afzetten? Rij dan langs de ingang van de parkeergarage naar boven naar de Kiss & Ride.

Mindervalidenplaatsen

Volg na het binnenrijden van de parkeerkelder de blauwe verlichting naar de mindervalidenparkeerplaatsen. Er zijn 48 plaatsen. Ook hier is elektrisch opladen mogelijk.

Laadpalen

De parkeergarage beschikt over 100 laadplekken voor elektrische auto’s. Deze vind je bij binnenrijden direct aan de rechterzijde. Een plek reserveren is niet mogelijk.

Openbaar vervoer

Pak lijn 17 of lijn 217 om snel vanaf Amersfoort CS naar het AFAS Theater te komen. Je stapt dan in de buurt van het AFAS Theater uit en loopt een klein stukje naar de ingang van het theater.

Buslijn 17
Stadsbus 17 brengt je naar bushalte AFAS. (Bekijk de route)

Buslijn 217 (spitsbus)
Stadsbus 217 brengt je naar bushalte Plesmanstraat of Bedrijventerrein De Horst. Alleen tijdens de spits!

> Plan je route via 9292.nl

Lopend of met de fiets

Lopend naar het theater? Kom dan binnen via de hoofdingang. De fietsenstalling vind je rechts van de ingang naar de parkeergarage. Stal je fiets en loop dan naar de hoofdingang van het theater.

Rookvrij terrein

Het hele terrein van AFAS is rookvrij. Houd hier rekening mee. Buiten het terrein mag je op aangewezen plekken roken.

 
Garderobe / Lockers

In het AFAS Theater zijn kluisjes aanwezig om jassen, tassen en andere spullen in op te bergen. Je kiest je eigen code waarmee je gedurende de hele dag jouw locker kunt beheren.