LET OP!! IN VERBAND MET DE VERWERKINGSTIJD IS HET HELAAS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN
 
Beste bezoeker van ons seminar,
 
Ik verheug me erop om je op 14 november a.s. live te zien tijdens ons jaarlijkse Altuïtion CX- en EX-event met als subtitel: Liefde is…!
Voor jou als positieve klant- en medewerkersbeleving promotende professional wil ik mijn best doen om dit event nog meer memorabel te maken. Zodat jij jouw liefde voor het vak nog verder kunt uitdragen. Lees hieronder hoe je gebruik kunt maken van deze (gratis) geste van mijn kant.
 
Als gespecialiseerde consultants in ons vakgebied komen we bij veel vakgenoten over de vloer. De branches waar we komen zijn divers en dat geldt ook voor de onderwerpen waarin we begeleiden en de mate van maturiteit op die vlakken binnen de organisaties. In het verleden ben ik geregeld in staat geweest om professionals aan elkaar te verbinden, zodat zij een kijkje konden nemen in elkaars keuken en zo van elkaar konden leren. Vanuit mijn liefde voor het vakgebied wil ik jou ook met alle plezier introduceren bij een collegavakgenoot. Ben jij in voor een professionele CX blind date?
 
Hoe werkt het?
Via onderstaand formulier kun je je (gratis) aanmelden voor ons ’Liefde is…nieuwe vrienden makenconcept. Jij geeft aan welke vakinhoudelijke kennis/ervaring je met alle plezier met een vakgenoot (geen concurrenten) wilt delen en welke vakinhoudelijke kennis/ervaring je graag gaat opsnuiven bij een andere professional in het vakgebied. Ik ga dan als een CX-cupido op zoek naar de juiste match. Bij aankomst op het seminar ontdek je aan wie je gekoppeld bent. Je kunt elkaar tijdens het event even opzoeken en de hand schudden, of gewoon na het event verdere afspraken maken voor bijvoorbeeld een online meeting of beter nog een bedrijfsbezoek. Wie weet waar het toe zal leiden? Doe je mee?
 
Let op: opgeven kan tot en met vrijdag 3 november!
 
Hartelijke groet,
Stephan van Slooten

*Door op verzenden te klikken ga je ermee akkoord dat we jouw gegevens eenmalig delen met (alleen) de andere deelnemer (jouw ‘match’).